top of page

Raats Hairlounge

PRIVACY POLICY

Laatst bijgewerkt op: 17/09/2023

 

Raats Hairlounge éénmanszaak, met maatschappelijke zetel te Sint Lenaartsesteenweg!, 2310 Rijkevorsel en ingeschreven met ondernemingsnummer BE0883.713.748 (“RAATS HAIRLOUNGE" of "wij"). Verwijzingen naar "u" en "uw" zijn naar personen buiten Raats Hairlounge (gebruikers van onze Website, klanten, prospects, leveranciers en sollicitanten).

Dit Privacybeleid is bedoeld om u te informeren over de verwerking van persoonsgegevens die plaatsvindt via de Website van Raats Hairlounge (https://www.raatshairlounge.be) ("Website") of het gebruik van onze contactgegevens waarnaar op de Website wordt verwezen (e-mails, telefoonnummers, post). Dit Privacybeleid is alleen van toepassing op de verwerking van gegevens van natuurlijke personen, niet van rechtspersonen.

Als u nog vragen hebt over deze Website of over dit Privacybeleid, kunt u contact opnemen met Raats Hairlounge.

Dit Privacybeleid kan worden gewijzigd, bijvoorbeeld in verband met nieuwe functies op de Website of om te voldoen aan nieuwe wettelijke, contractuele of administratieve verplichtingen. Wij raden u daarom aan dit Privacybeleid regelmatig te raadplegen. Belangrijke wijzigingen zullen worden aangekondigd op onze Website. Deze versie van het Privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op bovengenoemde datum.

Wij hechten een groot belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Wij zorgen ervoor dat uw persoonsgegevens veilig en rechtmatig worden verwerkt, en altijd in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming, en in het bijzonder met de Algemene Verordening Gegevensbescherming ("GDPR").

 

Welke informatie verzamelen wij:

Wij ontvangen, verzamelen en bewaren alle informatie die u op onze website invoert of op een andere manier aan ons verstrekt. Daarnaast verzamelen we het internetprotocoladres (IP-adres) dat wordt gebruikt om uw computer met internet te verbinden; Log in; e-mailadres; wachtwoord; computer- en verbindingsinformatie en aankoopgeschiedenis. We kunnen softwaretools gebruiken om sessie-informatie te meten en te verzamelen, inclusief paginaresponstijden, duur van bezoeken aan bepaalde pagina's, informatie over pagina-interactie en methoden die worden gebruikt om de pagina te verlaten. We verzamelen ook persoonlijk identificeerbare informatie (waaronder naam, e-mailadres, wachtwoord, communicatie); betalingsgegevens (inclusief creditcardgegevens), opmerkingen, feedback, productrecensies, aanbevelingen en persoonlijk profiel.

 

Hoe verzamelen wij de nodige informatie?

Wanneer u een transactie op onze website uitvoert, verzamelen wij, als onderdeel van het proces, persoonlijke informatie die u ons verstrekt, zoals uw naam, adres en e-mailadres. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor de specifieke hierboven genoemde redenen.

 

Waarom verzamelen wij deze informatie?

Wij verzamelen dergelijke niet-persoonlijke en persoonlijke informatie voor de volgende doeleinden:

1. Om de Diensten te verlenen en te exploiteren;

2. Om onze Gebruikers voortdurende klantenondersteuning en technische ondersteuning te bieden;

3. Om contact op te kunnen nemen met onze Bezoekers en Gebruikers met algemene of gepersonaliseerde servicegerelateerde mededelingen en promotionele berichten;

4. Om geaggregeerde statistische gegevens en andere geaggregeerde en/of afgeleide niet-persoonlijke informatie te creëren, die wij of onze zakenpartners kunnen gebruiken om onze respectievelijke diensten te leveren en te verbeteren;

5. Om te voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving.

 

Hoe verzamelen wij deze informatie?

Raats Hairlounge wordt gehost op het Wix.com-platform. Wix.com biedt ons het online platform waarmee we onze producten en diensten aan u kunnen verkopen. Uw gegevens kunnen worden opgeslagen via de gegevensopslag, databases en de algemene Wix.com-applicaties van Wix.com. Ze slaan uw gegevens op beveiligde servers achter een firewall op. Alle directe betalingsgateways die door Wix.com worden aangeboden en door ons bedrijf worden gebruikt, voldoen aan de normen die zijn vastgesteld door PCI-DSS zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken als Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten helpen de veilige verwerking van creditcardgegevens door onze winkel en zijn dienstverleners te garanderen.

Tevens maken wij gebruik van https://nl-nl.optios.net/. Het volledige verwerkersovereenkomst van Optios kan u hier nalezen https://drive.google.com/file/d/1d2KP8Ka5px8plwgRVLo8duXqJlmFewAG/view

 

Hoe communiceren wij met onze bezoekers?

We kunnen contact met u opnemen om u op de hoogte te stellen over uw account, om problemen met uw account op te lossen, om een ​​geschil op te lossen, om verschuldigde vergoedingen of gelden te innen, om uw mening te peilen via enquêtes of vragenlijsten, om updates over ons bedrijf te sturen, of indien anderszins noodzakelijk om contact met u op te nemen om onze Gebruikersovereenkomst, toepasselijke nationale wetgeving en eventuele overeenkomsten die wij met u hebben, af te dwingen. Voor deze doeleinden kunnen wij contact met u opnemen via e-mail, telefoon, sms-berichten en post.

bottom of page