top of page
32339650-9C33-4972-921C-6B6DF20B6D63_1_201_a.heic

Bij iedere behandeling houden we rekening met de gezondheid van de haren. 

Daarom is een verzorgende shampoo, conditioner en/of verzorging steeds inbegrepen.
Na iedere kleurbehandeling kiezen we voor Acidic bonding concentrate van Redken, de meest geconcentreerde verzorging voor optimaal herstel en bescherming van het haar.

Voor veel mensen is het wassen van de haren en de hoofdhuid het aangenaamste moment tijdens het kappersbezoek.
Hier gaan we in op de wensen van onze klanten en maken dit dan ook extra aangenaam door een ontspannende hoofdmassage, met de voeten omhoog en stoelmassage in de rug.

Elke keer dat U ons bezoekt, worden uw sessies persoonlijk aan U aangepast. Of U voor het eerst een kleurbehandeling wilt krijgen, een nieuwe look wilt proberen, of gewoon voor uw reguliere onderhoud komt, wij zullen uw bezoek aanpassen aan uw unieke persoonlijke behoeften. Hierdoor raden we ook aan om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek wanneer je van kleur wil veranderen of wanneer het je eerste bezoek is aan onze hairlounge.

IMG_4566.jpeg

Onze méches worden gezet met zilverpapier. Omdat we de haren tijdens deze behandeling zo weinig mogelijk willen beschadigen werken we met heel zachte producten. Hierdoor heeft het iets meer inwerktijd nodig om tot het gewenste resultaat te komen, maar de kwaliteit van de haren blijft optimaal.
Nadien wordt er een spoeling over de ontkleurde lokken gezet om ze weer een mooi kleurkarakter te geven en 

ongewenste weerschijnen te neutraliseren.
Uw haren krijgen nadien de meest intensieve verzorging die Redken te bieden heeft, het Acidic bonding concentrate systeem..
Daarna worden uw haren mooi in model geknipt en gebrusht. 

Gelieve wel op voorhand te vermelden wanneer u uw haren graag afgewerkt wil hebben met de stijl- of krultang

6034c263351ed_20210223095251.jpg

Jouw perfecte salon kleuring.. 
De kracht van ultieme verzorging.
# Beschermt het haar tijdens het kleuren.
# Herstelt de vezels voor sterk, glanzend en zacht haar.
# Verzorging thuis voor het helpen behouden van de naturlijke pH-waarde van het haar.

60d062cbddb55_20210621115835.jpg

- Inspiration, fashion, innovation- dat zijn de drie pilaren waarop Redken steunt.

Het verhaal van Redken begint tijdens de golden sixties in de Verenigde Staten. Door de jaren heen zijn ze erin geslaagd een revolutie teweeg te brengen in de kapperswereld dankzij expertise en vooruitstrevende gedachtegang. Bijna 60 jaar later is Redken een gevestigd fashion merk dat het voortouw neemt op vlak van innovatieve technologieën en de laatste trends.

KERATIN PLUS GOLD - Jean Paul Mynè

Een nieuwe dimensie straightenen

Jean Paul Mynè is synoniem voor 100% kwaliteit. Alle producten zijn verrijkt met waardevolle, natuurlijke ingrediënten zoals avocado- en argan olie, wilgenroosjes, stamcellen uit zure appels en koffie extract.

Ook heel belangrijk is dat het absoluut vrij is van schadelijke stoffen zoals Formaldehyde, Glutaraldehyde, Parafine en andere aardolie producten.

Hiermee biedt Jean Paul Mynè een productlijn die zowel effectief als verantwoord is. Dat is het resultaat van jaren lang research én zorg voor zowel de kapper als de klant.

Prachtig glad haar, dat stralend glanst, zacht aanvoelt en er gezond uitziet. Zelfs na veelvuldig wassen. Jean Paul Mynè bewijst dat het mogelijk is. De producten beschermen, verzorgen en herstellen het haar tijdens de behandeling. Dankzij de exclusieve samenstelling (rijk aan natuurlijke ingrediënten) is een mooi langdurig resultaat gewaarborgd.

Klik hier om de prijslijst te bekijken.

bottom of page